Відображаються усі з 2 результатів

  • Індигокармін

    Барвник Е132 Індигокармін

    Барвник Е132 Індигокармін синього кольору, водорозчинний. Використовується у виробництві безалкогольних напоїв, морозива, кондитерських виробів. Використовується у фармацевтиці та косметології.

    Ціна вказана за 1 кг. порошок.

    1890 
  • е110

    Барвник Е110 Сонячний захід

    Барвник Е110 Сонячний захід – має жовтогарячий колір, водорозчинний, термостабільний барвник. Використовується для фарбування соусів, сиру, консервів, джемів, повидла тощо.

    Ціна вказана за 1 кг.

    585