Більше смаку: харчові ароматизатори для безалкогольних напоїв

харчові ароматизатори для безалкогольних напоїв       Цілий світ смакових рішень відкривають харчові ароматизатори для безалкогольних напоїв. Вони абсолютно безпечні, тому їх так часто використовуються у виробництві напоїв. Велике різноманіття ароматизаторів збільшують шанси задовольнити потреби будь-якого покупця.

Категорії ароматизаторів

Кожен технолог прекрасно знає, що привабливість і успіх результату його праць криється в правильному виборі якісної арома добавок. Ароматизатори розділяють на декілька категорій:

  1. Фруктово-ягідна.

Представлені цитрусовими, екзотичними, тропічними, а також типовими для середньої смуги плодами, садовими та лісовими ягодами.

  1. На основі композицій трав і ефірних масел.

З їх допомогою можна створити аналоги легендарних напоїв таких як «Тархун», а також нові натуральні напої на рослинній сировині.

  1. Шоколадно-кавова і вершкова.

Необхідні при виготовленні холодних безалкогольних напоїв серії «Кава з вершками».

  1. Винно-коктейльна.

Призначені для виробництва безалкогольних напоїв, наприклад, зі смаком Шампанського, крюшон.

Асортимент та переваги рідких ароматизаторів

В нашому інтернет-магазині ви знайдете безліч ароматизаторів для виробництва безалкогольних напоїв на будь-який смак.

Мохіто

Містить: м’яту, лимон та лимонну основу з ароматом квітів бузини. Поєднання різних фруктів та квітів дозволяють випускати ідеальний літній напій, який довгі роки тримається на вершині успіху в багатьох країнах світу.

Квас

Успішно зарекомендував себе на ринку квасних напоїв. Він також може використовуватися в комбінації з ароматами хрону, меду, м’яти, чорної смородини та іншими традиційними добавками до квасу.

Вишня

Має виражений смак і аромат стиглої ягоди — вишні. Без кольору. Найбільш популярний серед тих, хто любить ягоди та кисло-солодкий смак. Також, в наявності є ароматизатор вишні зі смаком кісточки, в кольорі.

Абрикос

Ароматизатору характерний смак і аромат стиглого солодкого плоду з легкої квітковою нотою.

Лимонад

Допомагає створити прохолодний безалкогольний напій. Напій матиме світло-жовтий колір, аромат лимона і смак, що освіжає.

Ситро

Прекрасно передає всі відтінки аромату такого популярного напою як Ситро (газована / чай і т.д.), дозволяє зберегти необхідну консистенцію і зовнішній вигляд продукту.

Тархун

Він може облагородити найпростіший напій, надавши йому незмірну свіжість. Надає продукту насичений зелений колір.

Дюшес

Одразу повертає в дитинство та нагадує про Солодкий смак грушевої цукерки, або газованої води Дюшес.

Груша

Смак соковитої груші зберігається та запам’ятовується надовго. Рекомендуємо додавати приблизно 10-20 крапель на 10 мл готової бази.

Грейпфрут

Напівсолодкий, з кислими та терпкими нотками, цей цитрусовий смак хороший сам по собі, а також в поєднанні з іншими цитрусовими, вершками, фруктами, ягодами, напоями та десертами.

Білий виноград

Ніжний і солодкий. 100% реальний фруктовий смак винограду. Ідеальний для приготування легких безалкогольних коктейлів.

Переваги рідких ароматизаторів:

  1. не містять ГМО;
  2. тільки натуральні / ідентичні їм запашні речовини;
  3. відновлення або стабілізація смаку та аромату;
  4. економні в використанні;
  5. мають високу термостабільність (від 180 C до 300 С);
  6. широкий асортимент і сфера застосування;
  7. європейська якість;
  8. низькі гуртові ціни

Застосування ароматизаторів при виробництві напоїв

Ароматизатори допомагають домогтися стійкого аромату та яскраво вираженого смаку напою. А також це відмінна можливість прискорити процес виготовлення та урізноманітнити однотипну серію продукції.

Види безалкогольних напоїв з додаванням ароматизаторів.

  1. Безалкогольні коктейлі зі смаком улюблених алкогольних аналогів:

Белліні, Глінтвейн, Джин-Тонік, Блакитна лагуна, Дайкірі, Космополітен, КубаЛібре, Лонг-Айленд Маргарита, Мохіто, Піно Колладо, Секс на пляжі.

  1. Напої «Фреш» з охолоджувальним ефектом.

Оригінальне поєднання свіжості м’яти з фруктовими і ягідними смаками. Фреш: вишневий, грейпфрутовий, полуничний, лимонний, малиновий, чорносмородиновий, яблучний та ін.

  1. Напої «Шорле».

На основі профільних соків і мінеральної води з натуральними ароматизаторами. Шорле: вишневий, грейпфрутовий, грушевий, журавлинний, малиновий, яблучний.

  1. Напої «Смузі».

Загущені фруктові і ягідні напої з додаванням або без додавання молочних продуктів. Смузі: гранатовий з каркаде, апельсиново-лимонний з імбиром; полуничний з вершками, абрикосово-ванільний і ін.

  1. Напої для дітей.

смаки від улюблених героїв і улюблених ласощів: Чупа-чупс, Рафаелло, Снікерс, жуйок (Чупа-чупс, Bubblegum і ін.).

  1. Напої для жінок.

Поєднують фруктові і ягідні смаки з кондитерськими нотами (ванільний соус, заварний крем, бісквіт, здоба).

  1. Класичні лимонади.

Байкал, Барбарис, Буратіно, Дюшес, Квас, Дзвіночок, Кола, Крем сода, Лимонад, Тархун, Тонік, Тропік, Фанта, Екстра ситро.

  1. Домашні лимонади.

Обліпиха-яблуко, обліпиха-шипшина, обліпиха-чорниця, обліпиха-лайм-тархун, чорниця-яблуко.

  1. Соковмісні напої.

Повний спектр фруктових та ягідних смаків, як місцевих, так і екзотичних.

  1. Квасні напої.

Квас хлібний, квас з різними відтінками — квас з імбиром, медом, м’ятою, з хріном.

  1. Імбирні напої.

Смак імбиру, а також поєднання імбиру з різними смаками:

Весь список ароматизаторів представлений в каталозі на нашому сайті. Будьте в тренді! Створюйте унікальні безалкогольні шедеври разом з нашими ароматизаторами німецької якості!

17 Responses

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *